سایتی برای معرفی تورهای مسافرتی و گردشگری
حمله به مونالیزا با لباس مبدل و کیک!

حمله به مونالیزا با لباس مبدل و کیک!

تور مسافرتی: مردی در لباس یک پیرزن در موزه لوور بر روی نقاشی معروف مونالیزا اثر «لئوناردو داوینچی» کیک مالید.
به گزارش تور مسافرتی به نقل از مارکا، تصاویری در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود که در آن یک مرد که با پوشش یک پیرزن تلاش نموده روی نقاشی معروف مونالیزا در موزه لوور کیک بمالد، دستگیر شده است.
خوشبختانه کیک در حقیقت با شیشه ای که از آثار «لئوناردو داوینچی» در موزه لوور پاریس محافظت می کند، برخورد کرده و صدمه ای به این نقاشی گرانقیمت وارد نشده است.
بنا بر اعلام شاهدان، عامل این اقدام مردی روی ویلچر با کلاه گیسی بر سر بوده که در کمال تعجب سایر مهمانان، ناگهان از جای خود برخاسته و با نزدیک شدن به نقاشی مونالیزا یک کیک را به سمت آن پرتاب کرده است. بعد از آن مسئولان حراست موزه با سرعت این مرد را از محوطه بیرون می کنند، در صورتیکه سایر بازدیدکنندگان حاضر بی وقفه به گرفتن عکس ادامه دادند.

این نقاشی که بین سالهای ۱۵۰۳ تا ۱۵۱۹ توسط «لئوناردو داوینچی» خلق شده قبل از این نیز چندین بار مورد حمله افراد قرار گرفته است. مردی در دهه ۱۹۵۰ به سمت این نقاشی اسید سولفوریک پرتاب کرد که روی نقاشی تأثیر گذاشت و یک دانشجوی بولیویایی هم با سنگ به آن ضربه زد.
زنی که در سال ۱۹۷۴ در یک نمایشگاه در توکیو حضور داشت، روی صندلی چرخدار خود رنگ قرمز پاشید تا از این طریق نارضایتی خودرا از نبود رمپ های دسترسی ابراز کند. همین طور یک توریست روسی در تابستان سال ۲۰۰۹ یک فنجان چای به سمت نقاشی مونالیزا پرتاب کرد.
بعد از درگذشت «لئوناردو» در سال ۱۵۱۹، «مونالیزا» در فرانسه جایی که این هنرمند سالهای پایانی عمرش را گذانده بود، باقی ماند. این نقاشی برای چندین قرن در مالکیت خاندان سلطنتی باقی ماند تا این که در نهایت در سال ۱۷۹۷ بطور دائمی در لوور به نمایش درآمد.
«مونالیزا» در اوایل قرن بیستم حدودا هنوز برای افراد خارج از جهان هنر اثری ناشناخته محسوب می شد. اما در سال ۱۹۱۱ یک ماجرا سرقت، این نقاشی را در مرکز توجه قرار داد. «وینچنزو پروجا» یکی از کارمندان ایتالیایی موزه لوور با هدف بازگرداندن این نقاشی به ایتالیا این نقاشی را از موزه دزدید. او دو سال این نقاشی را در آپارتمانش پنهان کرد و سپس آنرا به مدیر گالری «اوفیتزی» نشان داد که در نتیجه آن «مونالیزا» دو هفته در «اوفیتزی» نمایش داده شد. «مونالیزا» در نهایت به «لوور» بازگردانده شد و «پروجا» نیز به تحمل شش سال حبس محکوم شد.
این اتفاق موجب شد «مونالیزا» در مرکز توجه قرار بگیرد و مردم آنرا بعنوان نمونه ای از رنسانس والا مورد تحسین قرار دهند. از آن زمان تاکنون، این نقاشی هدف خرابکاری هایی قرار گرفته که البته به شهرت این نقاشی افزودند.
باتوجه به گذشته پر هرج و مرج و شهرت چشم گیر «مونالیزا»، این شاهکار این روزها در پشت لایه ای از شیشه ضدگلوله به معرض نمایش گذاشته می شود. حتی با وجود چنین شرایط خاص و بحث برانگیز، «مونالیزا» همچنان یکی از محبوب ترین آثار نمایشی لوور است و بدون شک یکی از پربازدیدترین تابلوهای نقاشی جهان به حساب می آید.

منبع: