به گزارش تور مسافرتی هرمزگان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس اظهار داشت: در بحث غار نمکدان قشم اگر ورود دستگاه قضایی نبود حالا شاهد از بین رفتن یک اثر طبیعی و میراث تاریخی بودیم آن هم در حالیکه در نشست با دستگاههای متولی همچون جهاد کشاورزی هرمزگان و میراث فرهنگی هرمزگان آنها دم از مجوز داشتن طرح پرورش میگو در آن منطقه می زدند اما دستگاه قضایی مردانه ایستاد و مانع از تخریب این اثر طبیعی شد.
مجتبی قهرمانی در گفت و گو با ایسنا، اضافه کرد: طی سالیان گذشته دستگاه قضایی خود از وضعیت معتادان متجاهر در بندرعباس ناراضی بود تا این که شرایط به شکلی درآمد که دیگر وضع موجود غیرقابل تحمل بود.
وی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی خود پیشگام شد و دستگاههای متولی را دعوت و از وضعیت شهر بندرعباس بازدید به عمل آمد، اظهار نمود: ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیز مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ هم وصول شد و وسیله نقلیه و نیرو مورد نیاز از جانب شهرداری بندرعباس به این امر اختصاص یافت.
قهرمانی ضمن اشاره به این که اگر در گذشته متوسط تعداد نگهداری معتادان متجاهر در این مرکز ۲۵۰ نفر بود حالا این میزان به ۷۰۰ نفر رسیده است، خاطرنشان کرد: دستگاههای متولی موظف به جمع آوری و نگهداری آنان در مرکز ماده ۱۶ هستند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری بندرعباس، مرکز بهداشت بندرعباس و اداره بهزیستی شهرستان بندرعباس موظف به پیگیری و تحقق این مورد در جهت پاکسازی چهره شهر بندرعباس هستند، اظهار نمود: این افراد بعد از پیمودن دوره مشخص یا با بهبود وضعیت جسمانی به آغوش خانواده باز می گردند یا همچنان در کمپ می مانند تا اعتیاد را از خود دور کنند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس ضمن اشاره به این که دستگاه قضایی هرمزگان پیشگام در برخورد با صید ترال بود، اظهار نمود: توقیف شناورهایی که در آب های هرمزگان قصد صید ترال داشتند، اقدامی بی نظیر بود و نشان داده است دستگاه قضایی خویش را مدافع حقوق مردم می داند و به پشتیبانی از صیادان بومی وارد میدان شد.
وی با اشاره به اینکه هیچ گاه نگاه حفاظت از محیط زیست و پیشگیری از صدمه به زیست بوم دریایی را از خود دور نکرده ایم، اظهار داشت: در بحث غار نمکدان قشم اگر ورود دستگاه قضایی نبود حالا شاهد از بین رفتن یک اثر طبیعی و میراث تاریخی بودیم آن هم در حالیکه در نشست با دستگاههای متولی همچون جهاد کشاورزی هرمزگان و میراث فرهنگی هرمزگان آنها دم از مجوز داشتن طرح پرورش میگو در آن منطقه می زدند اما دستگاه قضایی مردانه ایستاد و مانع از تخریب این اثر طبیعی شد.
قهرمانی در خصوص آخرین وضعیت مجتمع نور بندرعباس، اظهار نمود: مجتمع نور یک مطالبه قدیمی و کهنه عده ای شهروندان بندرعباسی است که با دستور رئیس کل دادگستری ورود جدی به مبحث داشتیم و توانستیم سند آنرا از اختیار بانک تجارت خارج و به نام شرکت میلاد نور صادر نماییم.
وی با اشاره به اینکه در قرارداد مالک و خریداران خسارتی بابت تأخیر در تحویل پروژه دیده نشده بود، افزود: با پیگیری های صورت گرفته این مورد هم افزوده شد و باید این پروژه در ۳۶ ماه آمده شود و بابت هر روز دیرکرد خسارت به خریداران پرداخت گردد.
قهرمانی وضعیت کنونی روند ساخت و ساز این مجتمع را کند و نامطلوب دانست و اظهار داشت: اخیرأ تزریق مالی مناسبی به این پروژه تعلق گرفته و به صورت مستمر پیگیر حقوق مردم خواهیم بود.
وی در خصوص صدور اسناد اراضی ساحل نشینان و اصیل بندرعباس، اضافه کرد: ایراد اصلی به این اراضی ساخت و ساز در کنار دریا بود و با عنایت به ساخت بلوار ساحلی و رعایت فاصله و حریم قانونی، در شورای مسکن و شهرسازی درحال پیگیری برای صدور سند مالکیت برای بناهای قدیمی و اصیل در آن مناطق هستیم.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس در انتها در خصوص آخرین وضعیت تالار فرهنگی شهر بندرعباس، اظهار داشت: دستگاه قضایی و رئیس کل دادگستری هرمزگان به هیچ وجه اجازه ساخت و ساز در حریم دریا را نخواهند داد و این پروژه هم بنابراین متوقف شده و اجازه هیچ گونه ساخت و سازی در حریم دریا را نخواهیم داد.
منبع: ftour.ir