سایتی برای معرفی تورهای مسافرتی و گردشگری
آماده سازی جوار حرم امام حسین (ع) برای اربعین

آماده سازی جوار حرم امام حسین (ع) برای اربعین

به گزارش تور مسافرتی، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کربلا اعلام نمود: موکب های صحن حضرت زینب (س) در شهر کربلا از چهارشنبه ۱۶ شهریورماه، اسکان زوار اربعین را شروع می کند. این صحن برای ۳۵ هزار زائر آماده می شود.
به گزارش تور مسافرتی به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، محمدرضا بنی اسدی راد اظهار داشت: بر طبق برنامه ریزی صورت گرفته، عملیات عمرانی و فعالیت کارگاه صحن حضرت زینب (س) تا ۴۸ ساعت دیگر متوقف شده و پذیرش زوار از روز چهارشنبه ۱۶ شهریور(دهم ماه صفر) شروع می شود.
او با اشاره به اینکه اکنون خادمان موکب ها درحال استقرار تجهیزات در محل کارگاه صحن حضرت زینب (س) هستند، اضافه کرد: پیش بینی می شود در موکب های مستقر در محل کارگاه بیش از ۳۵ هزار زائر اسکان داشته باشند.
بنی اسدی راد همین طور اظهار داشت: آماده سازی پله ها برای تردد ایمن زوار بین طبقات، برقراری دسترسی به شبستان های زیرزمینی، تسهیل دسترسی ها از خیابان های اطراف به صحن حضرت زینب (س)، راه اندازی سیستم تهویه مطبوع و هواساز موقت و ساخت چندین سرویس بهداشتی، ازجمله مهترین فعالیت ها برای آماده سازی محل طرح توسعه حرم برای اربعین است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات کربلا اضافه کرد: برای مجموعه صحن حضرت زینب (س)، بیش از ۸۰۰ چشمه سرویس بهداشتی پیش بینی شده است که از این تعداد، حدود ۲۵۰ چشمه جهت استفاده زوار در اربعین آماده شده است.

او اظهار داشت: مباحث مربوط به ایمنی زوار و ایجاد امکانات رفاهی و بهداشتی با اهمیت ترین سرفصل کاری این روزهای عوامل اجرائی صحن حضرت زینب (س) است که مراحل پایانی کارهای مربوط به ایمن سازی محیط در چند جبهه کاری زیر نظر متخصصان «HSE» در حال اجراست.
بنی اسدی راد افزود: طبق برنامه، عملیات عمرانی این کارگاه چند روز بعد از اختتام اربعین و برچیده شدن موکب ها، باردیگر از سر گرفته خواهد شد.

او تصریح کرد: فاز نخست طرح توسعه حرم امام حسین (ع) مزین به نام صحن حضرت زینب (س) در محدوده ای بین خیابان باب قبله، خیابان شهدا و خیابان جمهوری واقع شده که بر طبق شواهد تاریخی، همان مکان واقعه عاشورا است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات کربلا اضافه کرد: فضاهای زیارتی صحن حضرت زینب (س) شامل شبستان های روسطحی و زیرسطحی به همراه مجموعه های خدماتی است که حدود ۴۵ هزار متر مربع را شامل می شود. فضاهای غیر زیارتی نیز با مساحتی حدود ۱۱۸ هزار مترمربع شامل ساختمان اداری، ساختمان مضیف، موزه و کتابخانه، موتورخانه مرکزی و تونل است.

منبع: