به گزارش تور مسافرتی، معاون گردشگری اظهار داشت: رستوران های ملل، رستوران های بوتیک، مراکز پذیرایی سیار و مراکز پذیرایی بین راهی با هدف تکمیل زنجیره ارزش خدمات گردشگری، در دامنه شمول تاسیسات گردشگری قرار گرفتند.
به گزارش تور مسافرتی به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه تخصصی بین المللی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود و کترینگ که امروز چهارشنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار گردید، بیان کرد: این نمایشگاه نسبت مستقیمی با ماموریت های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد. وی تکمیل و هم افزایی زنجیره ارزش خدمات گردشگری را از برنامه های اصلی در دوره تصدی گری خود در این مسئولیت عنوان نمود و اهمیت ارتباط سیستمی میان اجزای مختلف زنجیره خدمات گردشگری و مشخص بودن نحوه همکاری و هم افزایی اجزا را مورد تاکید قرار داد. معاون گردشگری از غذا و نوشیدنی به عنوان یکی از اجزای مهم این زنجیره نام برد و به برگزاری جلسات مستمر و گوناگون با ارائه کنندگان خدمات غذایی طی دو سال قبل اشاره نمود و اضافه کرد: در نتیجه این هم اندیشی ها یکی از راه هایی که می توانست سبب تقویت هم افزایی و همکاری بین زنجیره خدمات گردشگری شود این بود که آن دسته از رستوران هایی که ارتباط مستقیم با گردشگری دارند در زمره تأسیسات گردشگری قلمداد شوند و از مزیت های حوزه گردشگری بهره مند شوند. شالبافیان اشاره کرد: با پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همین طور تصویب هیأت وزیران تعدادی از ارائه دهنگان غذا که ارتباط مستقیم با حوزه گردشگری دارند همچون رستوران های ملل، رستوران های بوتیک، مراکز پذیرایی سیار و بین راهی در دامنه شمول تأسیسات گردشگری قرار گرفتند و می توانند از مشوق ها و مزیت های حوزه گردشگری همچون تسهیلات و تعرفه های انرژی بهره گیرند. وی ادامه داد: همانگونه که مراکز اقامتی نقش مهمی را در عرصه گردشگری ایفا می کردند با تصویب هیأت وزیران، رستوران ها و مراکز پذیرایی که شأن گردشگری دارند می توانند مجوزها و مشوق های لازم را از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دریافت نمایند. معاون گردشگری با اشاره به گستردگی حوزه خدمات غذایی اشاره کرد: با توجه به این که تمامی این حوزه به سفر و گردشگری مرتبط نمی شود طبیعتاً تمامی آنها در این دامنه قرار نمی گیرند. شالبافیان با اعلان اینکه یکی از اصلی ترین مؤلفه های رضایت توریست خدمات غذایی و نوشیدنی است، اظهار امیدواری کرد این مهم به رضایتمندی بیشتر گردشگران منجر شود. معاون گردشگری توسعه موضوعی و مکانی نمایشگاه ها را از دیگر ماموریت ها و سیاست ها عنوان نمود و اضافه کرد: در عرصه گردشگری به غیر از نمایشگاه بین المللی تهران در قالب استانها نمایشگاه های گردشگری را برگزار می نماییم، از نظر موضوعی نیز متناسب با ظرفیتهای گردشگری باید دامنه شمول نمایشگاه ها وسیع تر شود و نمایشگاه حاضر یکی از آن مصادیق است که باید فعالان گردشگری مشارکت بیشتری در آن داشته باشند.
منبع: ftour.ir